logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    ایزدشهر در راه رسیدن به تکامل توسعه پایدار
    کد خبر: 51123      کد خبرنگاری : امین قجر
    منتشر شده: 20/ بهمن/ 1399|| 5:12 PM
    تعداد بازدید:2084

    اسحاق تونی: ما می توانیم با همین امکانات و مسیر راهی که در پیش گرفتیم تا چند سال آینده خاص ترین ‏شهر ایران شویم.‏


     

    به گزارش نورخبر، مهندس تونی شهردار ایزدشهر گفت: ما در دوره فعالیت خود تلاش کردیم تا با همکاری و همدلی در مسیر پیشرفت حرکت کنیم. خدا را شاکرم که در طول چندین سال فعالیت خود صادق ترین خبرنگاران را در شهرستان نور دیدم. ما در ابتدا تلاش کردیم که نقاط قوت و ضعف شهر را پیدا کنیم و به صورت کارشناسانه آنها را برطرف نماییم امروز خوشحالیم که بعد از بیش از ۳ سال فعالیت کاری توانستیم در حوزه های مختلف ورود پیدا کرده و اقدامات لازم را انجام دهیم.

     شهردار ایزدشهر در خصوص بهره گیری از منابع طبیعی در جهت توسعه شهری عنوان کرد: ما یکی از بهترین بخش ها در خصوص دریافت بودجه شهر بودیم و متاسفانه نمی توانیم تمامی اقداماتی که برای شهر انجام می‌دهیم را علنی اعلام کنیم. چون ممکن است بخشی از طرح‌ها به سرانجام نرسد. یکی از اقداماتی که انجام دادیم شناسایی ظرفیت های شهری بوده است. از طرفی در تمامی بخش ها مشاوران خاصی داشتیم. تفکر ما در این بوده است که بعد از اتمام دوره خدمت در جای جای شهر اقدامات ویژه انجام داده باشیم. ممکن است برخی از مسائل کوچک از دیدگاه ما غافل بماند. اما مردم همواره با مشکلات در تماس هستند و بهتر می‌توانند به ما انتقال دهند. متاسفانه ما در سال ۹۶ شهرداری ایزدشهر را شرایط نامساعدی تحویل گرفتیم که در آن زمان با توجه به طرح تفصیلی ارائه شده تا ۱۸ ماه حق ورود به کمیسیون ماده ۵ را نداشتیم. از طرفی بودجه شهرداری خالی بود وتنها چند چک با مبالغ کم باقی مانده بود. به طوری که دیدگاه ها مبنی بر ورشکستگی شهرداری ایزدشهر بود. اما با علم به مشکلات، این مسئولیت را قبول کردیم و با دستان توانمند شورای شهر توانستیم مشکلات را حل کنیم.

     مهندس تونی افزود: مشکلات ما به مراتب بر سایر شهرها بیشتر بود. اما تفاوت ما این بود که تمامی اعضای شورای شهر با همکاری در مسیر توسعه قدم برداشتند. طبیعتاً شورای ایزدشهر نیز مانند سایر شهرها دارای اختلاف نظر می باشد اما توانستیم مشکلات را بین خودمان حل کنیم. شاید ما تیم فوتبال نداشته باشیم اما دارای دو زمین ورزشی هستیم. علاوه بر این سالن رستم را تجهیز کرده ایم. همچنین بعد از اتمام کرونا اولین تیم بوکس خود را شکل خواهیم داد. تمام تلاش در این است که با در نظر گرفتن زیرساخت‌ها پیش برویم و خوشبختانه تمامی 25 میلیارد تومان بودجه درخواستی ایزدشهر محقق شده است.

     شهردار ایزدشهر در پی حواشی به وجود آمده در خصوص کلیپ منتشر شده خیابان ساحلی عنوان کرد: ما وقتی مسئولیتی را قبول می‌کنیم باید فکر تبعات آن هم باشیم. با کوچکترین مسائل به وجود آمده اگر حاشیه را زیاد کنیم ممکن است اعتماد مردم شهر سلب و روحیه افراد جریحه دار شود. ما قرار نیست حتی اگر افراد ناخواسته وارد جریان حاشیه شدند آنها را توبیخ کنیم.

    مهندس تونی در خصوص پروژه‌های عمرانی صورت گرفته گفت: ورودی ایزدشهر همواره دچار آبگرفتگی بود اما با رجوع به نقشه های قدیمی این شهر مشکل را برطرف کردیم. چون خروجی آب ایزدشهر به جنگلبانی رستمرود بود. سال ۹۶ الی ۹۷ خشکسالی داشتیم و در کنار این مسئله گرفتگی نهرها و آب بندان ها بر مشکلات خشکسالی می افزود. ما با استفاده از امکانات در اختیارمان تمام این‌ نهرها و آب بندان ها را لایروبی کردیم که موجب شد علاوه بر رفع مشکل خشکسالی، از سیل سال ۹۸ نیز جلوگیری گردد. در همان ابتدای خدمت، رودخانه هاشم رود با بارندگی جزئی دچار سیل گردید و بسیاری از خانه ها دچار آسیب شدند که آن را سریعاً برطرف کردیم. همچنین در گلستان ۵ که فضای نامطلوبی داشت، ۵۰۰ متر در هر طرف دیوار سازی کردیم. همچنین پنج کیلومتر از حریم رودخانه را آزاد کردیم. زیرا بسیاری از افراد در حریم رودخانه خانه سازی کرده بودند. اقدامی که ما در قبال این افراد انجام دادیم. خرید زمین و احداث خانه و جابجایی آنها به مکان مناسب بود. مشابه این مسئله در رابطه با لوله های فاضلاب ایزدشهر مشاهده شد. علاوه بر این در گلستان ۵ آسفالت و روشنایی و وسایل بازی را برقرار کردیم. همچنین در ساروج محله با کانال کشی، مشکل تجمع آب را حل کردیم. در اندیشه 18 که تنها مسیر تردد یک خودرو وجود داشت، مسیر را گسترش دادیم و برای  راحتی فعالیت خودروها محوطه کارخانه شالیکوبی را هم اصلاح کردیم. در گلستان ۲۰  دیوار کشی رودخانه را به طور کامل به مساحت حدود ۴۰۰ متر انجام دادیم که علاوه بر جلوگیری از سیلاب از رفع نامناسب فاضلاب شهری جلوگیری می کند. مشابه این روند در گلستان ۳۰ نیز انجام شده است. در گلستان  ۳۴ تا ۶۱ زیرسازی آسفالت انجام شد و همچنین کانال های عبور آب احیاء گردید و زمین فوتبال نیز در آن منطقه تاسیس گردید. پروژه پیاده سازی و آسفالت به طور گسترده در شهر ایزدشهر انجام گردید. پروژه آسفالت و احداث نهر و پیاده رو سازی، برقراری روشنایی در منطقه امیرآباد از شرق تا غرب به صورت گسترده انجام گردید. مشکل آبگرفتگی در آفتاب ۱۰ نیز مشاهده می شد که با رجوع به نقشه های گذشته شهر، نهرها را احیاء کردیم. آبگرفتگی در شهرک پزشکان و مجتمع بانک ملت به شدت مشاهده می‌شد که از گلسار ۵۲ به ساحل انتقال داده شد. البته گلسار ۵۲ عرض بسیار کمی داشت که  با اختصاص زمینی به متراژ حدود ۵۰۰ متر مربع توانستیم این کوچه را توسعه دهیم. شهر ایزدشهر مشکل آب لوله کشی و برق داشت که پس از سالها پیگیری توانستیم علاوه بر جابجایی ترانس گلسار ۱۹، بسیاری از سیم کشی ها را عوض کنیم. به طور کلی منطقه حدود نه هزار متر سیم تعویض و 29 ترانس نصب شد. در بخش زیباسازی پل نوری را مجدداً احیاء کردیم و حمام سنتی ایزدشهر دوباره در حال ساخت است که موجب تمایز این شهر از سایر شهرها می شود.

    مهندس تونی عنوان کرد: در خصوص احداث کمربندی با مشکلاتی مواجه بودیم. در نتیجه از مشاور استفاده کردیم و نتایج نهایی مبنی بر این است که تا منطقه برق فشار قوی به عنوان شالیزاری و تا ناحیه آب بندان به عنوان توریستی در نظر گرفته شود. همدلی در شورای شهر ایزدشهر موجب گردید، دو سال به عنوان شهر پاک منتخب شویم. همچنین با توجه به نظر استانداری برای شهرهای بزرگ اطراف به عنوان الگو هستیم چون هیچ بزرگنمایی انجام ندادیم.

    شهردار ایزدشهر در خصوص مشکلات باقیمانده بیان کرد: علت عدم تکمیل آسفالت در بعضی کوچه ها در ایزدشهر متفاوت است برای نمونه می توان به مشکل اهالی کوچه اشاره کرد که حتی بعد از برطرف شدن نیاز به پروسه زمانی دارد. زیرا نیاز به برگزاری مناقصه و تخصیص پیمانکار دارد. در خصوص قاچاق چوب در پارک جنگلی، متاسفانه ما نمی توانیم جرم را به صفر برسانیم اما می توانیم تا حدود زیادی از وقوع جرم جلوگیری کنیم. در منطقه هاشم رود بخش شرق مربوط به ایزدشهر و بخش غربی مربوط به رستم بوده است که بیشتر قاچاق چوب مربوط به این منطقه می‌باشد. در نتیجه ما علاقه مندیم به میزانی که ما برای جلوگیری از قاچاق چوب فعالیت می کنیم سایر مناطق نیز فعال باشند. در خصوص مرز بین منطقه ایزدشهر و نور، کاملاً مشخص شده است و بین آکام شهر و شهرک نفت می باشد و علت تاخیر در احداث المان مربوط به تجمیع تابلوی ورودی ایزدشهر و نور است. در خصوص احداث جاده ساحلی و انتقال ماسه باید در نظر داشت که نقشه برداری در چندین مرحله انجام می‌گیرد و ورودی و خروجی مصالح کاملا مشخص است. در خصوص سند باید در نظر گرفت که از رودخانه واز رود به سمت شرق سندی داده نمی‌شود. طی جلسات صورت گرفته، مناطق اختلافی ایزدشهر برای تخصیص سند در نظر گرفته شده است و سایر مناطق سند داده می شود.

     مهندس تونی در پایان گفت: علت تصادفات سال اخیر در ایزدشهر تماماً خطای انسانی بوده است و حداکثر سرعت در منطقه شهری ۶۰ کیلومتر بر ساعت است که با رعایت آن هیچ تصادفی اتفاق نمی افتد و امیدواریم بتوانیم با نصب دوربین تعداد سرعتگیر ها را کم کنیم.


    banner
fhfh