به گزارش اختصاصی نورخبر، بعد از دهها سال از زمان تاسیس (۱۳۵۲) پارک جنگلی 3600 هکتاری نور که در اوایل بهره برداریش، پارک جنگلی رستمرود هم نام گرفت. کمتر کسی تصور می کرد که در کنار بزرگترین پارک جنگلی خاورمیانه با همدلی و تعامل عالی و مثال زدنی شورا و شهردار فعلی ایزدشهر و سرمایه گذاری چند صد میلیارد تومانی بخش خصوصی بزرگترین پارک گردشگری - جنگلی خاورمیانه در این شهر به وسعت 3452 هکتاراحداث شود.
البته در سطح شهرستان علاوه بر پارک جنگلی نور ، پارک جنگلی کشپل در چمستان و پارک جنگلی رویان در جاده آب پری هم وجود دارد. اما به نظر می رسد از حیث وسعت و میزان ورودی سالانه مسافران و گردشگران هیچ یک از دو پارک یادشده و حتی دیگر پارکهای استان در حد و اندازه پارک جنگلی نور نباشند. لیک واقعیت آن است که در آینده نزدیک و در مجاورت پارک قدیمی و بیادماندنی نور ، عظیم ترین و زیباترین پارک گردشگری در ورودی غربی ایزدشهر خودنمائی می کند و در مجموع یک سند پر افتخار برای شهرستان نور علی الخصوص برای ایزدشهر تلقی می گردد.
اقدام شایسته و تلاش ستودنی چندسال اخیر شهردار ایزدشهر که با پشتوانه قوی فرماندار ساعی، نماینده زحمتکش و شورای متعصب شهر، منجر به، بپای کار آوردن مسئولان تصمیم گیرنده جهت صدور مجوز تاسیس پارک گردشگری، نظیر سازمان جنگلها، استانداری، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و ... و همچنین جذب سرمایه کلان از محل بخش خصوصی جهت تامین اعتبار ایجاد پارک گردشگری ایزدشهر شده، یک موفقیت بزرگ در رزومه و سوابق اجرائی جناب تونی بحساب می آید. تا جائیکه مهندس حسین زادگان، استاندار و عالیترین مقام دولت در مازندران هفته گذشته در مراسم آئین عملیات اجرائی پارک گردشگری ایزدشهر اظهار داشت:
اگر بخواهیم از میان شهرداران استان مازندران بهترین ها را نام ببریم مطمئنا مهندس تونی شهردار ایزدشهر در راس آن قرار دارد.
مضافا همشهریان و گردشگران عزیز باید بدانند اقدامات ارزشمند و کم نظیر شورا و شهردار ایزدشهر تنها محدود به تاسیس بزرگترین و منحصر بفردترین پارک جنگلی این شهر نمیشود. زیرا در آینده بسیار نزدیک از طریق رسانه ملی و شبکه های مجازی خواهید دید بزرگترین اسکله دریایی شمال کشور جهت تفریحات آبی و یا راه اندازی اتوبوس دریایی در ایزدشهر کلید خواهد خورد و علاوه بر آن، به دلیل عبور رودخانه واز رود از جنگل تا دریا، با استقبال سرمایه گذار و با احداث سیل بند و دیواره بتی و در نهایت استقرار پدالو و قایقهای تفریحی، مفرح ترین مکان گردشگری به فاصله حدود دو کیلومتر از جنگل تا دریا، در رودخانه ایزدشهر ایجاد خواهد شد و تالاب این شهر هم با سرمایه گذاری بخش خصوصی به دیگر مکان تفریحی تبدیل خواهد شد و با افتتاح و بهره برداری چهار پروژه تفریحی توریستی پیش گفته، رویای اهالی که همان ایزدشهر، شهر آرمان شهر مازندران است تحقق یافته و جان تازه ای در اشتغال و رونق کسب و کار مردم ایزدشهر بوجود می آید.
سوای از این موفقیت و سربلندی مسئولان شهری ایزدشهر که بایستی قدر زحمات تاریخی ایشان را دانست، سوال این است:
چه شد که ما پارک جنگلی نور را که بعنوان بزرگترین پارک جنگلی و جلگه ای خاورمیانه میشناسیم و از موقعیت جغرافیایی عالی با چند راه دسترسی برخوردار می باشد و همچنین از زیر ساخت های مهم جاده ای، آب آشامیدنی و خطوط انتقال برق و... برخوردار است و بعلاوه در روبروی پارک نور دو خیابان وسیع اما فاقد آسفالت جهت دسترسی آسان گردشگران از پارک جنگلی تا ساحل دریا وجود دارد ، مورد استقبال سرمایه گذار یا سرمایه گذاران کلان همانند ایزدشهرقرار نمی گیرد؟ با داشتن چنین پارک و چندین نعمات پروردگار در کنار آن ، ایراد و اشکال کار در جذب سرمایه بخش خصوصی پارک جنگلی نور کجاست؟
چرا که هم می شود با جلب نظر سرمایه گذار و موافقت همه مسئولین امر، با احداث شهربازی، اماکن اقامتی و تجهیز تالاب گالیگاژ به امکانات گردشگری در مقابل درب شرقی پارک جنگلی نور و در ساحل آن همانند ایزدشهر اسکله دریائی برای راه اندازی اتوبوس دریایی ساخته شود و هم می شود با لایروبی مناسب و تامین اعتبار لازم از محل جذب سرمایه بخش خصوصی رودخانه های پرآب رستمرود و تمیشان را که در نزدیکی پارک جنگلی نور قرار گرفته اند. تحول بزرگی در صنعت گردشگری و رشد اقتصاد شهر نور ایجاد نمود.
در خاتمه، یادمان باشد وقت را بیش از حد از دست ندهیم و با بهره گیری از تجارب دیگران و مشاوره با مسئولان موفق دیگر شهرها، با جذب سرمایه گذاران بزرگ، مرکز شهرستان نور را هم آبادتر و پر درآمدتر و زیباتر نمائیم. زیرا زمان گذراست و کارنامه و زحمات مسئولان شهری نور در اذهان مردم بیاد ماندنی.