logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    کد خبر: 51014      کد خبرنگاری :
    منتشر شده: 05/ بهمن/ 1398|| 7:54 PM
    تعداد بازدید:829

    ‎ ‎رستمرود در باتلاق یا توسعه شهری!!!؟؟؟


    مسکوت ماندن روند توسعه و عمران شهری در رستمرود و لزوم ورود فرمانداری و امام جمعه محترم شهرستان نور جهت پیگیری و حل مشکلات این منطقه

    به گزارش نورخبر، در سال ۹۸ به لطف پروردگار و با همت افراد خیر و نیکوکار مدرسه ساحلی رودکی (زنده یاد مهندس قهرمان قدرت نما) رستمرود به بهره برداری رسید و انشاءاله در آینده نه چندان دور درمانگاه فرهنگیان رستمرود نیز که توسط اشخاص نیکوکار در حال تکمیل می باشد، افتتاح خواهد شد.

    حال سوال برخی از اهالی رستمرود این است با عنایت به پرداخت عوارض به حساب شهرداری نور و همچنین تخصیص اعتبارات دولتی از سوی سازمان برنامه و بودجه به استان ها و در نهایت به شهرستان ها، سهم منطقه رستمرود از محل بودجه سالانه در سال های گذشته و امسال چقدر بوده؟

     

    درست است که تکمیل کمربندی رویان،  پیچ گلندرود و پروژه تعریض جاده چمستان _ آمل از نیازهای مهم شهرستان محسوب می شود ولی آیا باید همچنان در سال جاری از سوی مسئولان شهری، این منطقه پر تردد (مسافران و گردشگران) از حیث تخصیص اعتبارات دولتی و شهری مورد کم لطفی واقع شود؟ نمایندگان شهر و شهرستان اعم از شورا و نماینده مردم در مجلس، چقدر در راستای مرتفع نمودن معضلات رستمرود که چند‌نمونه بدان اشاره می شود کار را تمام کرده اند؟

     درست است که از دیدگاه شهرداری، رستمرود یک محله شهری نور محسوب می شود اما یادمان باشد در زمان مهندس فلاح استاندار اسبق مازندران درخواست ایجاد شهر مستقل رستمرود از وزارتخانه شده که این اقدام خود نمود اهمیت و بزرگی این منطقه را می رساند که متاسفانه امسال  با لحاظ وسعت و جمعیت این ناحیه، در حد دهیاری هم مورد لطف مسئولان ذیربط قرار نگرفته است.

    حال گوشه ای از مشکلات و معضلاتی که اغلب مردم این منطقه خواستار مرتفع شدن آن می باشند به شرح ذیل می باشد:

      ۱_  ورزشگاه ساحلی رو به زوال شهدای رستمرود که توان پیگیری متولیان مربوطه در افتتاح و به سرانجام رسانیدن آن مشخص گردیده است.

     ۲_ خیابان ها و کوچه های خاکی و گلی که متاسفانه یک معبر عمومی استاندارد  و شکیل در این نقطه از شهر وجود ندارد. حتی برخی از نقاط خیابان اصلی آن هم بدلیل عبور و مرور فراوان خودروها مستهلک و فرسوده شده و لکه گیری آن  هم همانند مسکن عمل می نماید که تنها راهکار آن زیرسازی مناسب و یا روکش آسفالت است.

    ۳_ عدم روشنایی مناسب در برخی از کوچه ها و معابر اصلی جهت تامین امنیت بیشتر

     ۴- با وجود تالاب و دریا و جنگل چه خدمتی از حیث دسترسی بهتر به آن اماکن ، توسعه گردشگری و نهایتآ حل بیکاری جوانان و تقویت بنیه مالی مردم این دیار شده است؟

    ۵_ نداشتن مبلمان شهری مناسب

    ۶_ چندین سال است که از زمان الحاق این منطقه به شهر نور می گذرد ولی هنوز برخی از امور مردم، (آبفا ، گاز، کلانتری و...) وابسته به ادارات (ایزدشهر) شهر نور نیست.

    ۷_ لایروبی نکردن بعضی از رودخانه ها و عدم ایجاد دیواره حائل بر بستر رودخانه های این منطقه

    ۸_ و ...

     کلام آخر، آنکه این منطقه بقول بعضی از عزیزان بعنوان دروازه شرقی و پیشانی شهر نور و بخشی از محدوده قانونی مرکز شهرستان است. پس میبایست مسئولان مربوطه با برنامه ریزی، سرعت و دقت ؛ توجه بیشتری به این منطقه شهری داشته باشند.

     


    banner
fhfh