به گزارش نورخبر، حبیب اله رنجبر گفت: این شهرستان دارای 4 واحد نیمه صنعتی پرورش قارچ خوراکی به مساحت هزار مترمربع با ظرفیت تولید 100 تن در سال است.
میدیر جهاد کشاورزی نور افزود: به منظور ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، 5 واحد خانگی پرورش قارچ خوراکی به مساحت کلی 180 مترمربع با ظرفیت تولید سالانه 16 تن در این شهرستان به فعالیت مشغولند که منجر به درآمدزایی و ایجاد اشتغال شده است.
وی گفت: قارچ خوراکی خصوصا به صورت تازه حاوی مقادیر فراوانی پروتئین مورد نیاز بدن بوده که از این لحاظ میزان پروتئین آن 2 برابر پروتئین اغلب سبزیجات و سایر حبوبات است.