logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    کد خبر: 50589      کد خبرنگاری : 941101
    منتشر شده: 15/ آبان/ 1396|| 6:51 PM
    تعداد بازدید:864

    نشست خبری سید محمد موسوی مدیر شرکت فیروز و کارآفرین پرتلاش اما معلول با اصحاب رسانه/‏ موسوی: هرچیزی که موضوعیتش به سبک زندگی مردم و منافع محیطی، اجتماعی باشد من علاقمند ‏هستم.‏


    بلک باکس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور میزبان رئیس شرکت فیروز با اصحاب رسانه بود. سید محمد موسوی در ابتدای این نشست خبری گفت: من بسیار خوشحالم از اینکه دعوت کننده ی ما یک تشکل مردمی می باشد که ما را دعوت کردند و این تشکل مردمی در موضعیت حفظ محیط زیست است و من خیلی مشتاق شدم، چون من فقط در خصوص معلولین گرایش ندارم، بلکه در هرچیزی که موضوعیتش به سبک زندگی مردم و منافع محیطی، اجتماعی باشد من علاقمند هستم.

    موسوی در مورد سئوال بعضی ها که می پرسند، وقتی این اسکله را می سازید و وارد دریا می شوید این به محیط زیست لطمه ای نمی زند؟ اظهار کرد: اگر بدانند آن کسی که امروز این کار را می کند چقدر محیط زیست را دوست دارد، حتما خواهند دانست که ما جوانب کار را نگاه می کنیم. اینجور نیست که بدون نظر کارشناسان و بدون مجوز دولتی ورود کنیم. قاعده ی آفرینش این است که همه چیز بهم پیوسته است. اگر کسی یک مورچه را تصمیم به کشتنش بگیرد تا آن مورچه در محیط زندگیش نباشد و همچنین خارج ازمحیط زندگیش اگر کسی یک سوسک را بکشد و یا کسی در رودخانه ای به قصد تفریح با سنگی قورباغه ای را نشانه گیری کند تا ببیند نشانه گیری سنگ، یا پرتاب سنگ با دستش چگونه است و آن را بکشد، باید بداند که ازکشتن آن عقوبتی در پی آن خواهد بود. من این نگاه را به دنیا دارم، همه روی هم، اثر وضعی دارند و قاعده آفرینش این است، و اثرات متقابل را نباید فراموش کرد. خداوند زیباست، زیبایی ها را دوست دارد، همه چیز راهم زیبا آفریده حتی سوسک وموش را، اینها در محاسبات خداوندی و آفرینش است. ما می بایست نگاه جامعه را به سمت این اعتقاد سوق بدهیم، که آفرینش، همه چیز درمحاسبات است. اگر یک چنین حرکتی را یک تشکل مردم نهاد، یک سازمان مردمی که برادرمان جناب آقای جهانشاهی پا پیش گذاشتند و مثل بنده که در عرصه ی معلولین پا پیش گذاشتم، انجام دهند هیچ مشکلی در محیط زیست پیش نمیاید.

    وی درباره حفظ محیط زیست ادامه داد : حرکتهایی که مجرمانه است، محیط زیست را تهدید  می کند و ما باید پیشگیری کنیم. محیط زیست مورد تهدید وحمله است و ما باید آن را مدیریت کنیم و وقتی خود مدیریت در حال تخریب باشد و ضایعه داشته باشد، آیا آن مدیریت می تواند محیط زیست را از دست اندازی های جایتکارانه نجات بدهد؟ همین نهاد و تشکل های مردمی باید دیدبانی کنند، قبل ازاینکه این چنین مدیرانی بخواهند محیط زیست را حفاظت کنند. وقتی یک اطلاعیه در مورد استان شما خوانده می شود و یک کلاهبردار 130 میلیارد تومانی دستگیر می شود و آن دست اندازی به اراضی ملی، (جنگل و دریا) داشته است و پس از دستگیری یک ورقه بازپرسی و بازجویی نمی شود و حتی این اطلاعیه در شبکه ی خبر انتشار پیدا می کند، چه می شود انجام داد. زمینهای جنگلی و جلگه ای، هیچ قانونی نمیتواند آن را تغییر کاربری دهد ولی تغییر کاربری میدهند . مدیریت استان آیا منافعی دارند و شهرک می سازند؟ دست اندازی به زمینهای جنگلی، جلگه ای صورت می گیرد. آیا این مدیریت می تواند زباله سوز بیاورد یکی در نوشهر و یکی در ساری و..  که شیرابه های زباله اراضی و آبهای زیر زمینی و دریا را تخریب نکند؟ مدیریت را حفاظت کنیم قبل ازاینکه بخواهد آن مدیریت محیط زیست را حفاظت کند. کار قشنگ ترچیست؟  تشکل مردم نهادی که میخواهد محیط زیست را حفظ کند باید همانند یک دادستان به نمایندگی از مردم مدعی العموم باشد. برادر ما آقای جهانشاهی بارسنگینی بر دوششان است، هم باید معترض به مدیران استان بشود که  به جنگلخواراعتراض نمی کند و هم باید در این کار جدی باشد. شخصی تغییر کاربری در این استان انجام می دهد و رسانه ها آن را منتشر می کنند و شاکی اش که منابع طبیعی می باشد در یکی از شعب دادگاه استان اقامه دعوا می کند، ولی در همان مرحله اول شخص نمیرود و دفاعی نمی کند ولی می بینیم که در همان شعبه منع تعقیب می شود.

    موسوی ضمن حمایت از تشکل های مردمی در حفظ محیط زیست به چند نکته متذکر شد:

    1-    حفاظت از مدیرانی که حفاظت از محیط زیست میخواهند بکنند ،آنها نیز حفاظت میخواهند.

    2-    حفاظت از محیط زیست  قانونی و پیشگیرانه و برابر با یک مدعی العموم

    3-    آگاهی بخشی به مردم در سبک زندگی.

    ما باید بتوانیم صحیح مصرف کنیم و زباله هم حساب شده از لایه ی زندگی مردم حساب شده تولید شود زباله تفکیک شود طی یک فرایندی به انرژی تبدیل شود و باید توی چرخه ی طبیعت بیاید. اینقدر سیر تغییرات و تحولات تنوعات در زندگی انسانها زیاد شده است که انسانها فرصت نمی کنند عکسهای پارسالشان را نگاه کنند تا چه برسد بخواهند سیر تاریخی زندگیشان را نگاه کنند. کره ی زمین خانه ی ماست حدودا نه سال یا ده سال پیش این مستند را دیدم ولی نمیدانم کی ساخته شده است. مستندی به نام home  این کره ی زمین را خانه ی خودش فرض کرده است درآن مستند که من دیدم با عدد و آمارو ارقام ثابت کرد کره زمین 15 تا 25 سال دیگه جای زندگی نخواهد بود، الان ده سال که میگذرد. آبهای زیرزمینی که طی چهار میلیارد سال تو لایه زیرین زمین جمع آوری شده چقدر ما دست اندازی کردیم  و بعد چقدر زمان می برد تا جایگزین بشود. در مورد اقیانوسها بعد از 15 تا 25 سال دیگر 7 کلان شهر در دنیا مثل هلند، نیویورک زیر آب می روند. چون یخها دارد آب می شود اگر به این روند جلو برود، کره ی زمین جای مناسبی برای زیست انسان نخواهد بود. در این مستند چیز جالبی است اشاره میکند که مردم دنیا تا 2500 سال قبل به زور800 هزار نفر بود . 2500سال (70 سال) طول کشید تا جمعیت دنیا 3 برابر شد. خیلی خطر عجیبی است ، این واقعه ی بزرگی است . در آن 2500 سال نفت اکتشاف نشده بود .نیروگاهها بوجود نیامده بود انسان دستش به پالسهای الکترونیکی کوتاه بود. به اضافه اینکه نفت استخراج شد و پتروشیمی هم کنارش آمد و مشتقاتش را بیرون آوردیم. توی این 70 سال جمعیت ما در کره ی زمین 3 برابر شد. 2500 سال جمعیت ما به زحمت 2 میلیارد شد. این همه رشد به اضافه نفت به اضافه مشتقات پتروشیمی ویران کننده است ، مخصوصا سبک زندگی هم زندگی را هم ندانند وهرکسی به نوعی بخواهد تخریب کند. ریشه کجاست؟ سرمایه داری و کاپیتالیسم در دنیاست. سرمایه داران همه چیز را به نفع خود می خواهند. سبک زندگی مردم را طوری تغییر می دهند که مصرف کننده باشند. مردم باید مصرف کننده باشند تا سرمایه دار منافع ببرد. راه نجات ما مدیریت است. راه نجات ما سبک نوین سرمایه داری است. سبک نوین سرمایه داری امروز معلولین اقامه کردند به سبک سرمایه داری مولا علی(ع) و حضرت خدیجه(س).  سبک سرمایه داری جدید سرمایه داری الهی است . سرمایه مال خداست و من توانایی دارم که از طرف آن مدیریت کنم. نجات محیط زیست در گرو این است که عزیزان مردم نهاد خود را به مانند یک دادستان مدعی العموم بدانند منهای دستگیری و بازداشت. این حق را فقط ندارند. ما آمده ایم نظرات کارشناسی مردم و پتانسیل و ظرفیتهای مردم را سازماندهی کردیم. در وادی قانون گام بگذارید قبل ازاینکه محیط زیست تخریب گردد، مدیران محیط زیست را مواظب باشید.

    عزیزان معلول در همه ی زمینه ها باید بیندیشند ، فرصت اندیشیدن دارند. یک حرکتهایی برای معلولین به حرکت نوین در دنیا ارائه دادند و الگو شدند این تشکل مردم نهاد شما که غیر دولتی و مردمی است تشکل هم بتواند الگویی بشود برای سراسر ایران.

    خبرنگارها و رسانه ها نقش انعکاس نظرات را دارند که محیط زیست در اینجا چطور است . دست اندازی می کنند مدیران مشکل دارند در این منطقه، در غیر اینصورت چه کسی جرات دارد دست اندازی کند. وقتی یک آقازاده ای از طرف مقام عالی اجرایی استان مازندران متخلف است و قوه ی قضاییه هم مماشات می کند به هر دلیلی. و من مدارک دارم ، این افتضاح به بار می آید.  شما از ناحیه ی  مردم پاس بدارید و مردم با یک مدیریت از موضع  ngo شما انشاالله موفق می شوند.

    سوال: از بهانه محیط زیستی می خواهم به طرح و پروژه شما برسم مال آنها چقدر طرفدار محیط زیستی است و با توجه تغییر مدیریت استانی که اتفاق افتاد و یکی از گلایه شما از مدیریت قبلی استان بود شما اعتقاد دارید که آیا این استاندار می تواند به روند پروژه شما کمک بکند یا نه؟ یا همان ساختار بیمار مدیریت استان همچنان باقی خواهد ماند و متاسفانه نمی شود این پروژه که در حمایت از آموزش معلولان کشور راه اندازی دارد می شود آن اتفاقی که در ذهن شما تداعی شده در منطقه اتفاق می افتدیا نه؟ چهارچوبهای محیط زیستی در طرح مارینا در بندر که می خواهد اتفاق بیفتد چگونه شده و نگاهتان به مدبریت جدید استان برای شکل گیری این نوع سرمایه گذاری چه چیزی است؟

    موسوی: این ساحل یک ساحل آزاد و خیلی زیبایی باید برای مردم باشد برابر اطلاع و آماری که به من رسیده الان 95 درصد ساحل توسط بخش خصوصی اشغال شده . ما آمدیم یکی از منفذها یعنی زمینی که متصل به ساحل بود از دولت نگرفتم و شخصی خریدم و نیامدم برای خودم و خانواده ام یک ویلا بسازم و سرمایه گذاری کردم که این 5 در صد باقیمانده یک گوشه اش مردم در یک پهنه ی بزرگتری به عنوان اسکله و رینگ بزرگی دورتر از ساحل برخوردار باشند ورزشکار و ورزشهای آبی می آید و مردم می توانند از آنها استفاده کنند آیا من کاری برای این مردم کردم؟  و گفتند سرمایه گذاری کردی و منافع زیادی میبری، ما فریاد میزنیم منافع این صرف پشتیبانی تحصیل آموزش معلولین است. همه مردم را به دریای خودشان ورود دادیم و هم خودم را به همراه مردم . و به زن و بچه ام گفتم مثل مردم بیایید و بروید و هم منافعش را صرف مردم کردیم. 

    ما آیا به محیط زیست توجه می کنیم؟ من طرفدار محیط زیست هستم ، من طرفدار آن کسی هستم که حتی محیط های سرگردان را رسیدگی می کند. حتی برای  سگها کمپی درست کرده و نگهداری می کنند. من طرفدار حرکتهای خوب انسانی هستم. برای انسان گام برمیدارم و آن هم در عرصه ی عالی ، یعنی آموزش . بیایم نقطه نظرهای کارشناسی را آن هم به روش بسیار کثیف ، فاسد نادیده بگیرم ؟ نه،  ما طرفدار محیط زیست هستیم.

    سوال: تغییر در مدیریت استان را امیدی است؟

     مدیرعامل شرکت فیروز: همانطور که میدانید نظام جمهوری اسلامی برای خودش یک روندی دارد ، اما این روند در بعضی جاهها شکلش تغییر پیدا می کند و این به مسئولین نظام بستگی دارد. من از استاندار سابق مازندران جناب فلاح جلودار در مدتی که سرمایه گذار بودم رضایت ندارم برای  عدم رضایت هم مدارکی دارم. یک کلاهبرداری که در منطقه شما 20 سال است که دارد شخم میزند وپس از دستگیری اش در زمینه ی دست اندازی به منابع طبیعی و تخریب محیط زیست اطلاعیه خوانده می شود ایشان متقلبانه وکیل من شده بود وکیل فقط در اجرای کار بوده است ، همین آقای استاندار از او پشتیبانی می کند و قبل از اینکه استعلام ها بیاید به منابع طبیعی دست خط می نویسد. او صاحب زمین هم نبوده و می بینیم که مجوزها را قبل از استعلامهای مکتوبی به نام او گرفته است. من به اطلاع ایشان رساندم .253 متر این اسکله بدون پروانه  داخل آب رفته است. چه کسی این آقا را پشتیبانی میکرده که بدون پروانه داخل آب برود .

    من کوهی از درد دل دارم که حکایت از فساد می کند و من مدارک دارم و به همه ی  دستگاههای نظارتی هم نوشتم و تابحال هم حرکتی از آنها ندیدم و تشکر میکنم از ادراه کل اطلاعات شما که در اولین روز همین سال جاری (تیرماه) اعلام نظر کتبی خودش را به دادستان محترم استان جناب جعفری اعلام کرد و موضع شفاف خودش را که حکایت از دفاع از سرمایه گذاری و کارآفرینی و دفاع از محیط زیست مینمود به صراحت در آن نامه اعلام کرد و امیدوارم تابحال جناب جعفری آنچنان مکتوبی به دنبال آن نوشته باشد که هیچ قاضی جرات نکند خود را به کلاهبردار بفروشد. اما استاندار فعلی تا آنجایی که رصد می شود علی الخصوص از بعضی شما عزیزان و خبرنگاران که با من مرتبط هستند صحبت کردین و سوال کردین حتی ذکر خیری از مارینا هم به میان آمد و همچنین خارج از استان هم رصد کردم ، اخبار مثبتی را داشتیم و امیدوارم در اولین دیدار با ایشان پشتیبانی ما و حمایت همه جانبه ی ایشان را در این کار خیر داشته باشیم.

    سوال: در مورد آخرین وضعیت پروژه مارینا چه توضیحی دارید؟

    سید محمد موسوی: پروژه مارینا پارک خزر در راستای دعاوی حقوقی چه در زمینه ی کیفری و چه در زمینه ی حقوقی مسیر خوبی را پیش رفتیم . هشدارهایی را دادیم هیچ قاضی از این که من مستقلم سوء استفاده نکند. همین بس که اداره اطلاعات وارد شد. ما نمی گذاریم با کلمه ی استقلال حکمی را بفروشند و یا فساد ایجاد کنند. گذشت آن زمان اوایل انقلاب که سیگار را به اسم آزادی زدند و از آزادی سوء استفاده کردند سیگار آزادی زدند، سیگار بهمن زدند. سیر پرونده ی کیفری، سیر پرونده حقوقی به مراحل خوبی رسیده و ادله ها پاک ،شفاف است . و نظرات کارشناسی هم پشتش است . ما اخیراً موافقت اصولی را دریافت کردیم. قبلا 40 هزار متر موافقت اصولی را برای طرح جدید گرفتیم با 125 هزار متر، بنده حقیر را اهلیت سنجی کردند . از سازمان سنجش و میراث فرهنگی اهلیت سنجی کردند ، برآورد کردند مدارک دادم ، کیلو کیلو، ... و موافقت اصولی را به بنده دادند . بنده آماده به اجرا هستم . در این زمینه هم به لحاظ طراحی و اجرا و پشتیبانی کارهایی انجام دادم  ما منتظر صدور پروانه جهت اجرا هستیم و تاخیر در این رابطه بر عهده ی کسانی است که در قوه قضاییه ی منطقه ی شما ، تشکیلات منطقه استان مازندران .

    اینقدر ما محق هستیم و اسناد روشن است ، تنها کاری که به نفع کلاهبرداری می کنند اطاله ی دادرسی است. بنده به محیط زیست جهت گرفتن پروانه، طرحمان را ارائه کردیم. کتباً چیزی نداریم به علت اینکه منتظر یک پرونده در تجدیدنظرمان هستیم.

    دستگاه قضا جلوی اعلام نظر آنها را گرفته ما همه را دادیم و آنها نظر مثبت دادند هیچ مشکلی ندارد ولی برای اینکه این را قانوناً و مکتوب و رسماً اعلام کنند لازمه اش این است که تشکیلات قوه قضاییه دست از اطاله دادرسی بردارد . حالا نقطه های آخرش است و اعلام نظر و صدور حکم می شود.

    ما درحاشیه ی دریا هستیم  گردشگرهایمان معلوم است. ما با این دریا می خواهیم برخوردی بکنیم و جزء 5 درصد ساحل آزاد هستیم که مردم را در یک پهنه ی وسیع در آنجا حضور بدهم،  و این طرح وقتی سایتش بالا آمد شما می توانید ببینید. زمانی که سایت بالا نمی آید برای این است که ما تابلو یا ویترین برای اعمال متقلبانه ی کسی نشویم.

    شرکت مارینا خزر به نام بنده است ، چگونه اداره ثبت یک شرکت را که متعلق به یک کلاهبردار است تغییر نام میدهد به نام  شرکت بنده؟ و روزنامه رسمی صادر می شود، وقتی روزنامه رسمی صادر شد در یک گزارش کوتاه و در صورتجلسه می گویند اشتباهی شده است. کارمند اداره ثبت اشتباه انجام داده است.

    ما میخواهیم در منطقه ی شما کار کنیم و بیشتر آرمانهای ما را بشناسید، و  با شما یک رابطه ی هم آرمانی داشته باشیم هم رابطه ی مالی.

     من سعی کردم خوب نگاه کنم آنچه که حق است ، برای اینکه محیط زیست تخریب نشود در محیط زیست باید مدیری گذاشته شود که خودش در معرض تخریب نباشد ، محیط زیست حفظ می شود.

     

     

     


    banner
fhfh