logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    کد خبر: 50509      کد خبرنگاری : 941105
    منتشر شده: 19/ مهر/ 1396|| 4:36 PM
    تعداد بازدید:803

    نوروپلاستی، کشف جدید در زمینه رشد مغزی


    مطابق یکی از افسانه های قدیمی هنگامی که ما رشد می کنیم یا از چیزی رنج می بریم به دنبال آن، باعث از دست دادن نورون ها و کاهش بافت های عصبی می شویم که غیر قابل برگشت می باشد. در صورتی که یافته های جدید علمی در رابطه با نوروپلاستی مغایر با علوم پیشین می باشد. به گونه ای که مغز بدون توجه به سن و اتفاقات دیگر ، بطور خودکار بازسازی می شود و اتصالات عصبی جدیدی را ایجاد می کند و اگر فرد آنرا تقویت کند، بطور روزمره بهبود می یابد.

    جالب تر آنکه یافته ها رشد مغزی در سنین 30 تا 40 سال را نیز نشان می دهد.  طبق تحقیقات دانشمندان دانشگاه McMaster کانادا، قشر بصری که مرکز پردازش تصویری در مغز انسان است در سن 40 سالگی بطور کامل متوقف می شود در صورتی که تا قبل آن اعتقاد بر این بود که قشر بصری در سن 5 یا 6 ماهگی در انسان متوقف می شود.

    قشر بصری اولیه، پردازش اطلاعات دریافت شده توسط شبکیه چشم ( retina) است. هنگامی که در اینجا، اطلاعات را به 20 منطقه اختصاصی حل می کند و به 280 میلیون نورون منتقل می کند و در آنها ذخیره می شود و این بدان معناست که راه تازه ای در زمینه درمانی برای مشکلات متعدد بینایی باز خواهد شد.

    یک مثال ساده می تواند تنبلی چشم در کودکان باشد به گونه ای که بینایی به صورت 100% شکل نمیگیرد و اعتقاد بر این بود اگر تا سنین 7 الی 9 سالگی درمان نشود مشکلات جدی به همراه خواهد داشت در صورتی که  این وضعیت در حال حاضر می تواند در بزرگسالان 30 ساله درمان شود.

     


    banner
fhfh