logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    تحقق بودجه 18 میلیاردی شهرداری رویان در سال 99‏
    کد خبر: 51135      کد خبرنگاری : امین قجر
    منتشر شده: 22/ اسفند/ 1399|| 5:09 PM
    تعداد بازدید:1590

    نشست خبری مهندس حسین زاده شهردار رویان با اعضای انجمن صنفی خبرنگاران غرب استان نمایندگی نور ‏در سالن خانه جوانان نور برگزار شد.‏


     

    مهندس جعفر حسین زاده شهردار رویان گفت: متاسفانه در طول یک سال اخیر به دلیل بیماری کرونا بسیاری از عزیزانمان را از دست دادیم. در سال گذشته با شروع کرونا بسیاری از اقلام بهداشتی با کمبود مواجه شد اما با کمک خیرین و نیروهای جهادی بسیاری از مشکلات برطرف گردید.

     شهردار رویان عنوان کرد: با توجه به شرایط کرونا بودجه سال گذشته خود را با ۱۸ میلیارد تومان بستیم و پیش‌بینی می‌کنیم تا انتهای سال ۱۵ درصد افزایش بر این مبلغ نیز داشته باشیم. در رابطه با سند مالکیت شهر رویان هنوز به نتیجه دلخواه نرسیده ایم و امیدواریم با استفاده از افراد با نفوذ بیشتری بتوانیم این مسئله را حل کنیم. پروژه های انجام شده همانند پیاده رو سازی پارک آزادگان با هزینه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد تومان به اتمام رسید. پروژه های بازار ماهی با هزینه 2 میلیارد تومان در دست اجرا است که تا شهریور 1400 به اتمام خواهد رسید. با توجه به وقت کمی که در سمت شهرداری داشتم، در مدت زمان بیشتری کار می کنم تا پروژه ها را تمام کنم. تیم شهرداری با تمام توان تلاش دارد که مشکلات را از سر راه بردارد که طبیعتاً میان مشکلات افزایش قیمت کالا ها به خصوص سیمان و آهن بسیار مشکل ساز بوده است. ما هزینه های غیر ضروری را کم کردیم تا بتوانیم پروژه ها را هر چه سریعتر تمام کنیم برای مثال پروژه دیواره 310 متری سبزه رود در دو ماه به اتمام رسید. متاسفانه با تلفیق امور آب و فاضلاب شهری و روستایی سطح خدمات کاهش یافت و ما تنها می توانیم به پروژه های این زمینه کمک کنیم کما این که مشکلات در حوزه آب در شهرهای اطراف محسوس است در رویان نیز بیشترین مشکل آب در خیابان شهدا است و تصمیم گرفته شد از بخش کمربندی، ناحیه شهدا تقویت شود اما نه تنها مشکل این ناحیه برطرف نشد بلکه آب در سایر نواحی بی کیفیت شد. بیشترین محدوده فعالیت شهرداری در حوزه توسعه ساخت و ساز است که در میان پروژه های انجام شده ایجاد 20 غرفه بیشترین تاثیرگذاری را میان مردم داشت.

    پروژه مهم دیگر، ایجاد نهری به متراژ 400 متر برای جلوگیری از تجمع آب در منطقه ای با ساکنین کم درآمد بود که در نتیجه یک خیابان 8 متری در اختیار مردم قرار گرفت. در خصوص نقاط تفرجگاهی مهمترین بخش ها پارک آزادگان با زمین 7000 متری و زمین اسکیت، فوتبال، والبیال، کافی شاپ و 3000 متر درختکاری  بود علاوه بر این پارک مطهری در حال تجهیز می باشد که تا حدود 2 ماه آینده به اتمام خواهد رسید. پارک جنگلی نیز ظرفیت مهمی است که پیش بینی کردیم، کلبه و رستوران و آلاچیق بسازیم. اما برای این پروژه نیاز به تخریب بخشی از جنگل بود که منطقی به نظر نمی رسید. همچنین در کنار پروژه سبزرود، زمینی به مساحت 1550 متر از  سرمایه گذار گرفته و مسیر 15 متری به دریا باز شد و در کنار آن زمینی به مساحت 2000 متر مربع (متعلق به منابع طبیعی) در اختیار شهرداری قرار گرفت تا برای ساخت پارک ساحلی مورد استفاده قرار گیرد.

    در خصوص پروژه پل سبزه رود، مشکلاتی در مسیر وجود داشت زیرا این پروژه حدود 8 میلیارد تومان هزینه دارد که باید یکباره پرداخت شود و امکان این اتفاق وجود ندارد و باید با همکاری سایر بخش ها و در بازه زمانی مشخص انجام شود. در رابطه با سد معبر هم تاجایی که می توانیم اقدام می کنیم که بیشتر مربوط به مغازه داران است اما در خصوص درست فروشان مشکلی اساسی وجود دارد زیرا با توجه به مشکل اقتصادی به خصوص در ایام اخیر نمی توانیم همه را جمع کنیم.

    شهردار رویان عنوان کرد: شهر رویان حدود 8000 نفر جمعیت ثابت (حدود 3000 خانوار) و بالغ بر 23 هزار نفر جمعیت شناور دارد. با توجه به تعامل انجام شده مرز بین نور و رویان تا رستوران لاله وحشی می باشد. در حوزه سرانه فضای سبز منطقه شمالی کشور بسیار جای بحث است زیرا در بخش شهرک ها حدود 40 درصد از زمین مربوط به فضای سبز است و با توجه به آن سرانه فضای سبز بالاتر از نیاز خواهد بود. اما به طور کلی سرانه فضای سبز در نظر گرفته شده برای هر نفر هفت و نیم متر مربع است. مساله مهم در این خصوص کاشت گیاهان و درختان بومی منطقه است. زیرا نیاز به نگهداری خاصی ندارد.

    حسین زاده بیان کرد: احداث المان جز یکی از برنامه هایی است که در کار های خود داریم و با توجه به فرهنگ و پیشینه شغلی این منطقه، المان ماهی و ماهیگیر بسیار مناسب است و برای میدان نماز هم در صدد هستیم المان مناسب طراحی کنیم.

    در حوزه آب های سطحی باید توجه کنیم که مردم رویان کمترین رجوع را برای عنوان مشکلات در این زمینه داشتند زیرا شهرداری در این بخش به طور ویژه کار کرده است. در خیابان عمادالاسلام آبگرفتگی ده ساله با احداث 300 متر کانال برطرف گردید. در دو ضلع خیابان شهدا حدود 400 متر کانال کشی شد و در کوچه های فرعی به وفور هدایت آب های سطحی صورت گرفته است. همچنین دیوارهای سبزه رود به طول 120 متر مربع با اعتبار یک میلیارد تومان انجام گردید. در سال اخیر فاز دیگری از این طرح با متراژ 120 متر دیگر تمام می شود.

    شهردار رویان بیان کرد: عوارض رویان بسته به منطقه متفاوت است اما سال اخیر به دلیل مشکلات اقتصادی این بخش را در نظر نگرفتیم. در حوزه درآمد پایدار هم ورود کردیم و در اوایل کرونا بسیاری از چک ها را بخشیدیم و به بسیاری افراد زمان بیشتری دادیم و خوشبختانه اعتراضی نداشتیم. علاوه بر 20 غرفه ساخته شده، 25 غرفه دیگر را در سال جاری بهره برداری خواهیم کرد. طبیعتاً اگر هر شهرداری در شهر رویان فعالیت کند بعد از یکسال متوجه خواهد شد باید به درآمدزایی فکر کند زیرا بنا به مشکلات مربوط به سند مالکیت، درآمدزایی در رویان دشوار است و ما بی شک باید به پیشرفت آینده شهر توجه کنیم.

    حسین زاده در پایان گفت: مردم رویان برای من جایگاه ویژه ای دارند زیرا در دوران کرونا همواره حامی من بودند و در بسیاری هزینه ها کمک کننده بودند. همه مسئولان سرباز مردم هستند و برای مردممان هر کاری بکنیم کم است. در سال گذشته در تمامی بخش ها اعم از ضد عفونی شهر و پخش وسایل بهداشتی مردم ورود کردند و طبیعتاً شهرداری رویان به تنهایی نمی توانست با مشکلات مبارزه کند. شهرداری رویان هم تمام تلاش خود را می کند تا پشتوانه مردم باشد و طبیعتاً ما نیز نقص هایی داریم و در فضای نقد عیار فعالیت ما سنجیده می شود.


    banner
fhfh