logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    تولید ۱۹۰ میلیاردی گوشت سفید در نور
    کد خبر: 51010      کد خبرنگاری : امین قجر
    منتشر شده: 15/ دی/ 1398|| 5:38 PM
    تعداد بازدید:308

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور پیش بینی کرد: ۱۵ هزار تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان ‏تولید و وارد بازار‌های مصرف می‌شود‎.‎


    به گزارش نورخبر ، حبیب الله رنجبر با اشاره به وجود ۸۵ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۲ میلیون قطعه در هر دوره گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی انجام و ۲۰ هزارتن مرغ زنده در شهرستان نور تولید شد.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه پس از انتقال مرغ زنده به کشتارگاه ها، ۱۵ هزارتن گوشت سفید آماده طبخ به ارزش اقتصادی ۱۹۲ میلیارد تومان وارد بازار‌های مصرف می‌شود تصریح کرد: کنترل و تنظیم جوجه ریزی و نیز تامین نهاده‌ها را دلیل بهره وری مطلوب در تولید گوشت سفید این شهرستان برشمرد.

     


    banner
fhfh