به گزارش نور خبر ، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه گیاه سیر در بسیاری از نقاط جهان رشد میکند و بهخاطر بوی قوی و طعم خوشمزهاش، یک چاشنی محبوب در آشپزی می باشد گفت: 50 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گیاه سیر اختصاص دارد.
وی افزود: از تلاش 340 بهره بردار در زمین های زیر کشت سیر در نور، سالانه 350 تن سیر به ارزش اقتصادی 28 میلیارد ریال تولید می شود.
رنجبر تصریح کرد: همکاران جهاد کشاورزی در مراکز پنج گانه این شهرستان، بر مراحل مختلف کاشت ، داشت و برداشت ناظر خواهند بود.