به گزارش نورخبر، حبیب اله رنجبر گفت: کاهو یکی از سبزیجات برگ سبز بوده که توانایی بالایی برای سم زدایی از بدن دارد و مواد معدنی موجود در آن سموم کبد را از بین برده و به درمان کبد چرب کمک می کند.
وی افزود: بعد از برداشت برنج به منظور بهره برداری بیشتر از زمین زراعی و ایجاد اشتغال کشاورزان به کشت دوم همچون کاهو روی می آورند.
وی با بیان اینکه ۴۰ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت کاهو اختصاص دارد از فعالیت ۱۵ بهره بردار خبر داد و گفت: پیش بینی می شود ۴۲۰ تن کاهو به ارزش ریالی ۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید شود.