به گزارش نورخبر، حبیب الله رنجبر گفت: ۵۶۱ هکتار از اراضی شهرستان نور به کشت انواع سبزیجات برگی و ریشهای همچون جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج، ترب، تربچه و هویج اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی نور افزود: از فعالیت ۴۰۰ سبزیکار در این شهرستان سالانه ۸ هزار و ۱۰۰ تن سبزی به ارزش ۱۲۲ میلیارد ریال تولید میشود.
رنجبر یادآور شد: با توجه به اینکه سبزیجات دارای انواع ویتامینها و موادمعدنی هستند که برای سلامت انسان بسیار مفید است لذا مصرف آن به ویژه در فصل سرما به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.