به گزارش نورخبر، حبیب اله رنجبر گفت: این شهرستان با داشتن ۲۵۰ بهره بردار در سطح ۱۷۰ هکتار باغات گردو این شهرستان توانسته بیش از ۴۰۰ تن گردو به ارزش اقتصادی ۳۰۰ میلیارد ریال تولید کند.
وی افزود: گردو یکی از خوراکی های بسیار ساده ای است که برای سلامتی انسان فوق العاده مفید است و خواص غذایی خاص خودش را دارد و یکی از منابع با ارزش پروتئین، چربی های سالم، فیبر، استرول های گیاهی و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شود و آن را به عنوان غذای مغز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست بلکه به خاطر وجود امگا۳ فراوان می باشد. همچنین از این گیاه و قسمت های مختلف آن در صنایع نیز استفاده می شود.
گفتنی است، در مازندران 7 هزار بهره بردار با تولید بیش از 6 هزار و پانصد تن گردو در حدود 6 هزار هکتار اراضی این استان فعالیت دارند که با فروش و عرضه آن به بازارهای مختلف کشور بیش از 450 میلیارد تومان ارزش اقتصادی را برای مازندران به همراه دارند.