به گزارش نورخبر، حبیب الله رنجبر با اشاره به کشت فندق در ۱۵۰ هکتار از زمینهای مناطق میانبند و بالادست شهرستان نور گفت: کشت این محصول در مناطق بالادست علاوه بر اشتغالزایی موجب جلوگیری از فرسایش و افزایش مقاومت خاک در برابر خشکی و کمبود آب شده و نسبت به دیگر تنقلات از ماندگاری بیشتری برخوردار است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نور افزود: هم اکنون ۳۰۰ بهره بردار در این زمینه مشغول فعالیت بوده و سالانه ۳۰۰ تن فندق به ارزش ریالی ۱۵۰ میلیاردریال در این شهرستان تولید میشود.
به گفته وی در حال حاضر حدود 2000 بهره بردار فندق در بیش از 1400 هکتار از باغات مازندران فعالیت می کنند که بیش از 900 میلیارد ارزش اقتصادی را برای استان به همراه دارد.