logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    قوام مقصودی: من تصمیم گرفتم عرضه گوشت و پروتئین را از سنتی به مدرن تبدیل کنم‎.‎
    کد خبر: 50644      کد خبرنگاری : 941105
    منتشر شده: 20/ اسفند/ 1396|| 6:16 PM
    تعداد بازدید:778

    قوام مقصودی یکی از کارآفرینان خلاق است که با نگاهی تازه به عرضه گوشت و پروتئین توانسته تعریف ‏جدیدی از این صنعت فروشگاهی را به نمایش بگذارد. به بهانه اولین سالگرد تاسیس فروشگاه و نیز کلنگ ‏زنی فاز دوم طرح توسعه فروشگاهش مصاحبه ای اختصاصی کوتاهی با وی انجام دادیم‎.‎


    نورخبر: از کجا به فکر همچین مجموعه ای افتادید و چگونه شروع کردید؟

    مقصودی: زمینی که خریده بودم، به نیت این مجتمع نبود و متوجه شدم، مردم در این حوزه نیازمندطرحی نو هستند. برای من سخت بود وقتی که چهار مغازه داریم ولی مردم نتوانند پروتئین مورد نیاز خود را از این شهر تامین کنند. تمام قصابی های شهر به صورت سنتی کار می کنند اما اینجا طبق خواسته مشتری کار می کنیم حتی اگر ۲۰۰ گرم گوشت باشد. من از خیلی از شهر ها بازدید کردم تا بتوانم کاری در شان مردم این منطقه انجام دهم. من چهار سال مدیریت کشتارگاه را دارم و بالغ بر ۴۰۰ میلیون هزینه کردم اما شهردار و شورای جدید هزینه ما را قبول دارند ولی می گویند کار ما خارج از ضوابط است و گفتند نمی توانیم تمدید قرارداد انجام دهیم. حتی ۴۰۰ میلیون طلب مرا به مزایده گذاشتند و کسی دیگر برنده شد حتی تسویه حساب مرا انجام نمی دهند. من در کشتارگاه ۲۵ پرسنل دارم و به مدت ۶ ماه برای هر ماه حدود ۸ میلیون تومان بابت بیمه پرداخت می کنم اما متاسفانه شهرداری می گوید ما قرارداد نداریم. در جلسه ای آقای خنجری فرماندار وقت اعلام کردند چون وضعیت کشتارگاه نور نامناسب است، من از آمل گوشت می خرم برای همین تلاش کردم کشتارگاه نور را به حالت نیمه صنعتی تبدیل کنم. بعد از آن با تاسیس این فروشگاه سعی کردم وضعیت را بهتر کنم. مردم کلی از ما حمایت کردند و به همین دلیل فاز دوم طرحم را اجرایی خواهم کرد. علاوه بر گسترش فروشگاه، طبقه دوم را به هایپر تبدیل خواهم کرد. برای رفاه خریداران تلاش می کنم از پله برقی استفاده کنم. در طبقه سوم بهترین کیفیت گوشت را در رستوران خواهیم داد. طبقه چهارم را برای باشگاه در نظر گرفتم تا ورزشکاران بتوانند از آن استفاده کنند. تلاش می کنم بهترین شرایط و امکانات را برای ورزشکاران فراهم کنم. سه سال پیش اردو تیم ساحلی به این شهر آمدند ولی ما اصلا شرایط مناسب نداشتیم و به همین دلیل آنها را  یک روز به فریدونکنار و یک روز به بابل بردیم. تلاش می کنم طبقه چهارم را فضایی به متراژ 300 متر برای رفاه ورزشکاران رده بالا فراهم کنم تا آبروی شهر حفظ شود.

    نورخبر: طی بازدید از فروشگاه متوجه شدم محصولاتتان تنوع زیادی دارد. این الگو از کجا برداشته شده است؟ میزان مشتریانی که برای این نوع محصولات رجوع می کنند به چه شکلی است؟

    قوام مقصودی:  بیشتر الگو برداری های من از مشهد بوده است. حتی بهترین مناطق تهران هم رفتم و عکس برداری کردم. مشتریان شهر ما بسیار با فرهنگ و با شخصیت هستند و لایق بهترین ها هستند. همانطور که می دانید من در شغل قصابی سابقه دارم. اینجا یک پزشک داریم که کار نظارت را انجام می دهد. اکنون مشتریان ما بسیار برای انتخاب محصول راحت شدند و همانطور که دوست دارند به آنها محصول ارائه می دهیم.

    نورخبر: چشم انداز شما برای آینده این پروژه چیست؟

    مقصودی:در مازندران از ساری تا ماسال (رستوران فردین معصومی) گوشت صادر می کنیم. و دوست داریم این روند ادامه پیدا کند. حتی دوست دارم یک کشتارگاه صنعتی افتتاح کنم تا بتوانم به خارج از کشور گوشت صادر کنم.

    من همیشه گفتم هیچ انتظاری از مسولان ندارم اما اگر کمکی نمی کنند، سنگ اندازی هم نکنند. من می خواهم که در دادن مجوز برای فروشگاه جدید کمکمان کنند. انشالله بتوانیم تا اواخر ۹۷ فروشگاه جدید را افتتاح کنیم.

    نورخبر: صحبت پایانی اگر دارید؟

    قوام مقصودی: ضمن تشکر مجدد از شما و همکاران خوبتان از همه عزیزانی که در مراسم کلنگ زنی فاز دوم فروشگاه حاضر بودند هم صمیمانه تشکر می کنم.

     


    banner
fhfh