logo
پایگاه خبری تحلیلی نور خبر
    استاندار مازندران : من تحت فشار سیاسی هیچ جناحی کار نمی کنم.
    کد خبر: 50625      کد خبرنگاری : 941101
    منتشر شده: 09/ بهمن/ 1396|| 8:31 PM
    تعداد بازدید:128

    ‏ محمد اسلامی در نشست شورای اداری شهرستان نور که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید گفت: ‏عمل به جمهوری اسلامی به مصداق عمل صالح باید باشد.‏


    استاندار مازندران ابراز کرد : ما کشوری در دنیا نداریم که اهدافش الهی و قرآنی باشد. هدف انقلاب اسلامی مادی نبود و آبادانی سرزمین از ملاک‌های اصلی آن می‌باشد. ما باید کاری کنیم که کشور عزتمند و آباد باشد و مردم سختی نکشند. ما در آستانه ی سی و نهمین سال پیروزی انقلاب هستیم. در طی این مدت، دشمن بدون هیچ شرمی با صرف هزینه های هنگفت سعی می کند که موفقیت ما به شکست تبدیل شود. تا ما مسیر رشد و تعالی را طی نکنیم. دعوا بر سر پرچم است و بر سر حقوق بشر نیست. پرچم ما نشانه پیشرفت و تمدن است و هر که با ما نیست بر علیه ما است. چون ما تبعیت نمی کنیم باید از سر راهشان برداشته شویم. دشمنان در هر عصر و دوره ای با یک شیوه و ادبیاتی هدف خود را اجرا می کنند. در مقطع حاضر از اغتشاشات ایران سوء استفاده کردند. آنها از کوچکترین فرصتی سوءاستفاده می کنند. ما در مسیر پیشرفت قرار داریم و در مسیر متفاوتی هستیم.

    وی ادامه داد و گفت: مسئولین در سطح شهرستان خط تماس مردم و حکومتند. پس نیروهای شهرستانی باید به خودشان بهاء دهند. چون شبیه سنگر خط مقدمند و نباید خواب داشته باشند. غفلت این سنگر باعث رخنه و نفوذ دشمن می شود. اگر من به هر شهرستان می روم برای ایجاد یک انضباط فکری در مازندران است تا به هماهنگی برسیم. نرخ رضایتمندی مردم باید بالا باشد. مازندران در دفاع مقدس بسیار تلاش کرد و بیشترین درصد افراد فعال در آن دوره را داشت. حتی در انتخابات نرخ حضور در صحنه، مازندارن جزء اولین های کشور است. پس این مردم لایق بهترین ها هستند. در نتیجه رسیدگی به کار مردم باید یکدست رسیدگی شود که عدم این پیوستگی، جزء گلایه های مردم مازندران است

    اعضای اداری حق ندارند جزء حزبی باشند. ما باید طبق رای مردم عمل کنیم. مردم باید احساس امنیت کنند. برنامه های 4 ساله که مدیران ارائه می دهند حتما باید اجرا شود. مدیران سرپنجه های جمهوری اسلامی هستند و باید به وظایفشان قوی عمل کنند و رضایت مردم را جلب کنند.

    برنامه ها و سیاست های دولت حتما باید اجرا شود. در نوشهر سیستم اداری را اینترنتی کردند. همین اینترنتی کردن اداره ها در یک سال اخیر جلوی بسیاری از فساد های اخلاقی و پول شویی را در کشور گرفته است. در این سیستمی که در گمرک نوشهر پیاده شد جلوی 13 میلیارد قاچاق گرفته شد. این قاچاق با اسناد جعلی اتفاق می افتاد که این سامانه قابلیت مدیریت بار و کالا ها و اسناد را دارد. حتی به کمک این سیستم ها می توان جلوی فرار مالیاتی را گرفت. این سیستم ها هم اعتماد و هم سلامت جامعه را بالا می برد.

    اگر لقمه ای حلال نباشد در نهایت باعث ناهنجاری اجتماعی می شود. وظیفه دولت اسلامی، سالم نگه داشتن جامعه است.

    اسلامی یکی از دلایل سفرهای شهرستانی خود را معرفی کسب و کار دانست و اظهار کرد: فاز اول آن سامانه دادور است. وقتی وارد آن می شویم اگر تقاضای مجوز کنیم باید در سامانه ثبت شود که دارای دو لایه یاور و دادور است. باید این دو سامانه در مازندران فعال شود و با استفاده از آن مسیر کارهای اداری را می توانیم ببینیم. با استفاده از این سامانه رفت و آمدهای بی مورد حذف می شود تا به کسب و کار سرعت بخشیده شود. حتی وقتی نام و کد ملی را وارد کنیم تمامی سابقه فرد را می توان مشاهده کرد. همین امر جلوی بسیاری از فسادها که به دلیل خلاء اطلاعات بود گرفته می شود. امیدوارم ما هفتمین استان در کشور برای راه اندازی این سامانه باشیم.  ما جلسه توجیهی این سیستم را برای فرمانداران گذاشتیم تا بتوانیم یک قدم به جلو برداریم.

    استاندار مازندران یکی از مسایل مهم دیگر، را اشتغال عنوان کرد و گفت:  ما در دوران گذاریم که صنعت ما باید متحول شود. امسال نزدیک 200 میلیارد وام به واحد های تولیدی مازندران داده شد. باید دید تاثیر واقعی آن چه بود. تولید باید باعث اشتغال زایی هم شود اما در این مورد موفق نبودیم. در 8 ماهه اخیر 3 هزار نیرو به صورت اجباری بیمه تامین اجتماعی شدند. اما هدف ما شناسایی مشکلات واحد های تولیدی نیز هست. ما جز اولین استان هایی هستیم که می دانیم در کارخانه ها چه می گذرد. بسیاری از واحد ها هزینه دریافت کردند اما عملا کاری انجام نشد یعنی نه اشتغال زایی نه تولید صورت نگرفت.

    دنیا با سرعت سرسام آوری به جلو حرکت می کند. کشت و صنعت و کارخانه دست بخش خصوصی است. ما باید نوآوری داشته باشیم. باید قیمت ها را کم کنیم. بخش های دولتی راه حل تمامی مشکلات تولیدی نیستند.

    نماینده عالی دولت در استان، نور را یکی از مقاصد گردش گری دانست و عنوان کرد: بسیاری از امکانات صورت نگرفته و این بستگی به خلاقیت شهرستان دارد تا بتواند اشتغال زایی کند. اکنون همه دنبال استخدام دولتی هستند اما دولت دیگر جایی برای استخدام ندارد. هر استان باید از ظرفیت های خود برای اشتغال استفاده کند. هر دستگاهی به سهم خود باید به جوانان برای کار کمک کند. نور هم باید یک شهر تاثیرگذار و نمونه و باید عاری از هر گونه دغدغه باشد چون ظرفیت لازم را دارد. مساله مهم دیگر فقر زدایی است. دو کار مهم دولت در این خصوص یکی خود اشتغالی بود. که حدود 92 میلیارد پول برای این کار اختصاص داده شد. دولت این کار را برای رفع محرومیت انجام می دهد.

    محمد اسلامی در ادامه گفت: به بیمه روستائیان و کشاورزان نیز باید توجه شود تا در این خصوص نیز دغدغه ای نداشته باشیم. در این دو ماهه به 35 درصد رسیده است. ده درصد پول بیمه این افراد را دولت و 5 درصد را خود فرد در ده قسط می دهد.

    در نور 52 درصد مردم اهل روستا هستند. باید به این قشر توجه بیشتری شود. باید اصلاح تراکم در روستاها صورت گیرد تا زمین های کشاورزی را حمایت کنیم و باعث افزایش اشتغال زایی شویم. امسال 165 میلیارد تومان در فاز مقدماتی به این کار اختصاص داده شده که حدود 250 میلیون تومان به نور اختصاص داده شده تا به معیشت مردم کمک شود.

    استاندار مازندران درباره برگزاری مراسم دهه فجر نیز این چنین عنوان کرد: مراسمات دهه فجر باید قوی و مقتدر برگزار شود. در نماز های جماعت باید مسئولین حضور داشته باشند. در ایام دهه فجر باید احترام ایام فاطمیه نیز حفظ گردد.

    برخی افراد انتقاد می کنند چرا مدیران را جا به جا میکنیم. من با فشار هیچ کسی کار نمی کنیم. هدفم همواره شایسته سالاری بوده و از افراد موفق در پست های مدیریتی استفاده می کنم و باید به نیروهای جوان میدان کار دهیم. یکی از مسایل دیگر در شهرستان پاکسازی از زباله است. زباله زیبنده شهرستان نور نیست. باید پیاده روی های خانوادگی برگزار شود تا مردم مشارکت و صمیمیت را تجربه کنند. تفکیک زباله از مبدا یکی از مسایل مهمی است که باید صورت گیرد. تا سلامت مردم تامین شود.

    خوشحالم که بعد از 14 سال کمربندی افتتاح گردید. انشاالله در عبور و مرور بهتر موثر باشد.

    باید به جشنواره ها و آیین های محلی اهمیت دهیم. می توانیم در تمام شهر های بازارچه های محلی برای مسافران داشته باشیم تا باعث رونق شهرستان گردد. امکاناتی باید فراهم گردد تا روستائیان دست رنج خود را به معرض فروش بگذارند.

    برای پارک جنگلی هم باید تغییراتی صورت گیرد تا به عنوان مقصد گردشگری باشد. در این چند ساله تنها محلی برای جمع آوری زباله بوده است که اصلا صحیح نمی باشد. پارک جنگلی باید به عنوان قطب اقتصادی گردشگری باشد.

     


    banner
fhfh